Søg
Close this search box.

PantForPant

Vi samler flasker og skaber jobs

Pant for Pant indsamler flasker og dåser fra virksomheder og private. Det sker i samarbejde med Dansk Retursystem, så alle emner bliver sorteret og genbrugt efter gældende regler. Vores chauffører og medhjælpere er alle socialt udsatte, som får løn på det sociale frikort, når de henter pant. Der har pr. januar 2024 været i alt 15 ansatte igennem arbejdsfællesskabet. På nuværende er der tilknyttet 8 aktive ansatte: 4 chauffører og 4 medhjælpere, mens der arbejdes på at udvide staben.

Pant for Pant Aarhus har to varebiler, der begge kører fast 2 dage om ugen og efter aftale andre dage. Vi har ca. 300 kunder, som er firmaer, institutioner og private, hvor den private andel udgør 35 % af kunderne.

Vi kan også hente pant hos dig, din arbejdsplads eller din virksomhed. Vi henter pant hvor og hvornår det passer dig, og den eneste betaling, vi tager for det, er panten. Når man donerer sine tomme returflasker og -dåser til os, giver man udsatte medborgere en mulighed for at lægge hjemløsheden bag sig og skabe en ny hverdag med et reelt job – og i fællesskab gør vi samtidig noget godt for miljøet.
Pant-for-Pant er nonprofit indsamlingsservice til virksomheder, organisationer og private i Aarhus. Al pant går ubeskåret til uddannelse og lønninger af vores Pant for Pant-medarbejdere og sekundært til drift af biler osv.

Kontakt Pant for Pant på 2556 0055 eller pantforpant.aarhus@gmail.com, så laver vi nemt en aftale. Der er ingen bindinger i samarbejdet med os. Vi afregner selv direkte med Dansk Retursystem, så når panten er ude af jeres hænder, er arbejdet det også. Vi henter sikkert og stabilt året rundt.

Hør og se mere om arbejdsfællesskabet Pant for Pant i ANTV’s 30 minutters udsendelse: