Søg
Close this search box.

Kulturprojekter

Gadeteater

Sydhavnens Gadeteater er teater i gaden, skabt af folk fra gaden.
Gadeteatertruppen giver stemme til dem, som sjældent bliver hørt. De vil skabe fortællinger, musik, sange og sælsomme optrin i Sydhavnens gader.
Sydhavnens Gadeteater opstod i forbindelse med Sydhavns Festivalen og Århus Festuge, og vil i dette efterår blive suppleret af en teaterskole med støtte fra FO-Aarhus. Med undervisning over 12 lektioner, er det målet, at Sydhavnens Gadeteater udvikler sig til et kulturprojekt, hvor socialt udsatte i Sydhavnen inviteres med i et ligeværdigt og styrkende samarbejde med at skabe musik- og teaterforestillinger, som tager udgangspunkt i egne liv, temaer, fortællinger og steder og erfaringer fra Sydhavnen. Undervisningen vil danne base for fortsat teater- og musiktræning, socialt samvær, skriveværksted, sang- og stemmetræning, fysisk træning og fælles udflugter til kulturarrangementer, der kan inspirere gruppen.

Sydhavnens Gadeteater samarbejder med Foreningen Gadeliv, Naapiffik, Værestedet, REuse og Skraldecafeén. Tak for økonomisk støtte fra FO, Foreningen Gadeliv og Naapiffik.
Initiativtager og kreativ leder Katrine Faber, Teater Viva

Se billedreportage fra teaterforestilling i Sydhavnen på Facebook her

For mere information om Gadeteateret kontakt Katrine Faber på teaterviva@gmail.com eller gadeliv@gadeliv.org